Disclaimer en privacy verklaring

Verwerking van persoonsgegevens door BVK Productions
BVK Productions respecteert je privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je eventueel (per e-mail) aan BVK Productions verschaft, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

Vragen en recht op inzage en correctie Als je vragen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens door BVK Productions, of als je deze gegevens wilt inzien of wijzigen, neem dan contact op met BVK Productions via het contactformulier van de website.

Algemene visie

Kinderspelletjes.be is een website speciaal ontwikkeld voor kinderen. Wekelijks zijn we bezig met het toevoegen van nieuwe spellen aan Kinderspelletjes.be. Het gaat hierbij om online games. Dat houdt in dat alle spelletjes direct gespeeld kunnen worden op de website zonder dat het spel op de computer geïnstalleerd dient te worden.

Belangrijk vinden wij de kwaliteit van de aangeboden spellen. We zullen daarom ook alle spellen controleren voordat ze aan onze website toegevoegd wordt, of dit ook werkelijk geschikt is voor kinderen in alle leeftijden. Kinderspelletjes.be aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de websites of de inhoud van e-mail berichten. De redactie van Kinderspelletjes.be is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

Privacy verklaring

Adverteerders bij Kinderspelletjes.be of partners van Kinderspelletjes.be kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentie campagnes te verbeteren. Middels deze cookies is het mogelijk voor hun om bij te houden welke sites waarop ze adverteren door jou zijn bezocht Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald Kinderspelletjes.be houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden

Game en kleurplaat copyright

Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen games, hebben we een aantal maatregelen genomen. Middels deze pagina willen we onze gebruikers, of een ieder die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

We hebben voor het plaatsen van een aantal games toestemming gevraagd en gekregen bij de door ons bekende copyright houders Een aanzienlijk aantal games mogen zonder enige (rand)voorwaarden op internetsites geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen. Sommige games mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in acht name van een aantal randvoorwaarden. Aan deze randvoorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door Kinderspelletjes.be voldaan. We veranderen (indien mogelijk) niets aan de source code van de games. Vermeldingen van bijvoorbeeld credithouders, merknamen, of verwijzingen naar websites blijven ongewijzigd. Voor een aantal games wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde deep linking techniek. Hierbij linken we naar het internetadres waar de originele game code zich bevindt en wordt de game code (Java, Flash of Shockwave) niet gekopieerd naar de server van Kinderspelletjes.be. We zijn ons bewust van het feit dat deeplinking een onderwerp van discussie is, er is ons echter geen informatie bekend dat dit verboden is. We worden tevens gesterkt in deze opvatting door het feit dat deze techniek door zeer veel andere internetsites wordt toegepast.

De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een reactie via ons contact formulier.